Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-speler (28) staat voor hereniging met Matthijs de Ligt’

Het zou zomaar kunnen dat Matthijs de Ligt aankomend seizoen gezelschap krijgt bij Juventus van een oud-ploeggenoot. Volgens het medium Calciomarcato zou Joel Veltman namelijk in de interesse staan van De Oude Dame.

Veltman stelde zijn buitenlandse transfer een jaar geleden nog uit, maar Voetbal International maakte donderdag al melding van belangstelling uit verschillende landen. Zo werden Olympique Marseille en Premier League-clubs genoemd alsmede ‘een Italiaanse topclub’.

Het Italiaanse medium stelt dat AS Roma Veltman al in de winter op de korrel had en de Romeinen zouden zomaar weer kunnen aankloppen. Maar er zouden geruchten gaan dat het Juventus betreft, dat een jaar geleden Matthijs de Ligt al ophaalde uit Amsterdam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *