Voetbal4u.com

‘Dit bizarre detail stond níét in het boek van Wesley Sneijder’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

In het nieuwe boek over Wesley Sneijder staan talloze leuke anekdotes over zijn leven op het veld en naast het veld. Maar volgens journalist Mike Verweij van de Telegraaf staat één verhaal er niet in.

Verweij doelt op het moment dat Sneijder in 2010 ‘officieel’ katholiek werd, onder aanvoering van zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau. “Wesley is op een gegeven moment heel katholiek geworden. Vlak voor het EK 2012 heeft hij wijwater (doopwater van priesters, red.) over de schoenen van de internationals gegooid. En je weet hoe het afliep: drie gespeeld, nul punten!”

“Kees Jansma moet ervan geweten hebben, maar we lazen het niet in het boek. We hoorden het van andere internationals. Het was misschien wel het leukste detail.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *