Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Wesley Sneijder gewaarschuwd: “Het is niet één keertje meedoen”

Voormalig topvoetballer en trainer Marco van Basten denkt dat Wesley Sneijder best een geslaagde terugkeer kan gaan maken in het betaalde voetbal. Wel adviseert hij hem om goed na te denken over een rentree.

“Als het vanuit hem zelf komt en hij wil het écht… Dan is hij bereid om er heel veel voor te laten en kan hij geweldig spelen”, oordeelde Van Basten in Rondo. Als oud-bondscoach doet hij een dringend beroep op de recordinternational van Oranje. “Dat kan alleen als het écht vanuit zijn binnenste komt.”

“En niet omdat er een paar jongens van buiten hebben gezegd: ah, dat lijkt me mooi”, aldus Van Basten. “Als hij ervoor gaat, dan kan hij dat. De vraag is: houdt hij dat vol? Het is niet één keertje meedoen, het is een heel seizoen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.