Voetbal4u.com

‘Ajax meldt zich bij Ismaily SC voor Abdelrahman Magdy’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax heeft een verrassende speler in het vizier. De Amsterdammers denken er namelijk over om Abdelrahman Magdy over te nemen van het Egyptische Ismaily SC.

De 22-jarige Egyptenaar is sinds 2017 actief voor Ismaily. Ajax heeft aangeboden om de rechtspoot op proef naar Amsterdam te laten afreizen, nadat een buitenlands marketingbedrijf hem aanbood. Ajax kreeg te horen dat hij ‘een groot talent is’ met de kwaliteiten om te slagen in Europa.

Ajax zou Magdy een serieuze kans willen geven, maar Ismaily wil naar verluidt niet meewerken aan dit voorstel. Zij willen enkele miljoenen euro’s op tafel zien om de linksbuiten zijn Europese droom te gunnen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *