Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus wil na De Ligt weer een Ajax-verdediger contracteren’

Volgens het Italiaanse medium Calciomercato heeft Juventus interesse in Ajax-verdediger Sergino Dest. Ook Paris Saint-Germain en FC Barcelona worden aan de Amerikaanse rechtsback gelinkt.

Volgens het genoemde medium heeft ‘De Oude Dame’ echter een streepje voor omdat zij een goede band hebben met de zaakwaarnemer van Dest (ook die van goalie Wojciech Szczesny) én met Ajax, sinds de soepel verlopen onderhandelingen omtrent De Ligt.

Juventus verloor vorig jaar rechtsback Joao Cancelo (Manchester City) en kreeg de Braziliaan Danilo er voor terug, maar die maakte geen bijster goede indruk tot dusver. Dest moet dus een serieus probleem rechts achterin op gaan lossen in Turijn, zo klinken de geluiden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.