Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AA Gent weigert zaken met Ajax te doen inzake topaanvaller’

AA Gent wil niet dat haar topspeler Jonathan David naar Ajax verkast. Dit weet het Belgische medium Het Nieuwsblad te melden.

Bij Gent vindt men dat David ‘simpelweg niet bij Ajax zou passen’ en dat hij daarom beter naar één van de andere geïnteresseerde clubs kan gaan. “David zou er te veel beschouwd worden als de vervanger van de naar Chelsea vertrokken Hakim Ziyech, terwijl hij in een systeem met één nummer tien achter één spits niet kan uitblinken”, schrijft het Belgische medium.

Om diezelfde reden haakte Ajax overigens al eerder af, zo meldde Marc Overmars toen. Nu zijn nog onder meer SC Freiburg en FC Porto voor de Canadees, die naar verluidt zo’n 30 miljoen euro moet gaan kosten, voor hem op de markt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.