Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong krijgt geweldig nieuws te horen van FC Barcelona’

Frenkie de Jong staat na wekenlang blessureleed weer voor een rentree bij FC Barcelona. En trainer Quique Setién lijkt de oud-Ajacied direct te willen inzetten tegen Real Valladolid.

De Jong maakte afgelopen dinsdag zijn rentree tijdens de groepstraining. Het duel met Espanyol kwam logischerwijs nog te vroeg voor de Oranje-international, maar tenzij er een terugslag wacht zal hij worden opgenomen in de wedstrijdselectie tegen Valladolid. AS zinspeelt zelfs al op een basisplaats.

FC Barcelona speelde woensdagavond laat tegen Espanyol (1-0 zege) en moet zaterdag opnieuw aan de bak. Met het oog op frisse benen zou Setién direct een beroep willen doen op De Jong, die door een kuitblessure maar één duel speelde sinds de terugkeer van La Liga.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.