Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Speler uit Franse Lique 1 weer opgepakt voor openbaar masturberen’

Farid El Melali heeft zichzelf voor de tweede keer in korte tijd flink in de problemen gebracht. De aanvaller van de Franse club Angers is namelijk voor de tweede maal opgepakt vanwege het masturberen in het openbaar.

De eerste keer werd hij betrapt toen hij voor het raam van de buurvrouw aan het masturberen was en volgens Franse media heeft een tweede slachtoffer zich nu gemeld. De vrouw kon de Algerijnse voetballer in eerste instantie niet identificeren, maar nadat hij voor het eerst in het nieuws kwam ging er een lampje branden.

El Melali hangt nu een boete van vijftienduizend euro boven het hoofd en een celstraf van een jaar. Volgens de advocate van de aanvaller is het stom en ongepast wat hij deed maar is hij niet agressief geweest en had hij het op niemand persoonlijk gemunt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.