Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wesley Sneijder krijgt bijzonder harde sneer van Yolanthe’

Officieel zijn Wesley Sneijder en Yolanthe nog steeds man en vrouw maar het ziet er naar uit dat Yolanthe helemaal klaar met hem is.

Onlangs liet Yolanthe al doorschemeren dat zij geen vertrouwen meer heeft in een lijmpoging. Daar heeft de actrice/presentatrice nu een pijnlijke sneer aan toegevoegd. ‘Niemand meer nodig’, schrijft Yolanthe op Instagram in een reactie op haar foto die hun zoontje Xess Xava (4) heeft genomen.

Sneijder liet recentelijk nog weten dat hij het nog wel goed zag komen met Yolanthe. Het is niet duidelijk of de biografie van de recordinternational van Oranje de deur definitief op slot heeft gegooid, al toonde de oud-middenvelder zich ook zeer zelfkritisch.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *