Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wesley Sneijder trekt voetbalschoenen weer aan en gaat trainen’

Wesley Sneijder trekt over twee weken zijn voetbalschoenen weer aan en gaat meetrainen met de amateurs van DHSC. Volgens zijn broer Jeffrey moet er niet gedacht gaan worden aan een rentree als profvoetballer.

Op dit moment heeft de recordinternational van Oranje geen concreet plan om terug te komen. Maar voegt zijn broer direct toe: “Misschien gaat het weer kriebelen”, zo citeert het Algemeen Dagblad. Supporters van FC Utrecht probeerden eerder een comeback te realiseren, waar zowel hij als de club positief op reageerde.

De broer van Sneijder vervolgt: “Wesley wil afvallen en lekker bezig zijn. Hij heeft wel gezegd dat het misschien daardoor weer gaat kriebelen. Hij is er een tijdje uit geweest. Wesley wil ervaren hoe het is om na een tijdje zonder voetbal weer op het veld te staan en wil zijn plezier terugvinden.”

DHSC-voorzitter Hans Berens is duidelijk: “Of hij meetraint om bij ons of FC Utrecht zijn rentree te maken, weet ik echt niet. Het staat wel vanaf mei al in de planning om mee te trainen. Niet meer en niet minder.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.