Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Aanvaller onderweg naar Ajax, Everton en Gladbach balen flink’

Volgens het Deense medium Ekstra Bladet is Mohammed Kudus onderweg naar Ajax. Hij is een 19-jarige spits die onder contract staat bij FC Nordsjaelland. Volgens het medium zou hij definitief hebben gekozen voor een vertrek naar Amsterdam.

Het Duitse Borussia Mönchengladbach en het Engelse Everton wilden de talentvolle aanvaller ook maar wat graag inlijven, maar bij Ajax denkt Kudus meer aanspraak te maken op speeltijd. Een groot voordeel is natuurlijk dat het beloftenelftal van de Amsterdammers uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

Het is volstrekt onbekend wat directeur voetbalzaken Marc Overmars precies betaalt voor Kudus, maar zijn transferwaarde wordt geschat op ongeveer 2,7 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.