Voetbal4u.com

‘Club uit Mexico meldt zich ook bij Wesley Sneijder voor rentree’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

De fans van FC Utrecht willen dat Wesley Sneijder nog een seizoen zijn voetbalschoenen aantrekt maar dit is niet de enige optie voor de recordinternational. Het Mexicaanse Veracruzano de Fútbol Tiburón wil hem namelijk ook aantrekken. In een eerder stadium wilden ze dit ook met Arjen Robben doen.

De Bedumer is geen optie meer, want die heeft voor FC Groningen gekozen. Wel hoopt voorzitter Diego Bartalotta nog op de komst van Djibril Cissé (die al 38 jaar oud is). In gesprek met ESPN Deportes vertelt hij: “We gaan proberen contact te krijgen met het management van zowel Sneijder als Cissé. Ik denk dat ze allebei nog steeds van grote waarde kunnen zijn. Wij willen dolgraag een grote klapper maken met een transfer die het voetbal hier versteld zal doen staan. Onze verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen en beide spelers zijn serieuze kandidaten voor ons, omdat ze er serieus over nadenken om weer te beginnen.”

Aanvankelijk dacht hij dus ook aan Robben: “De realiteit is echter dat we hem niet kunnen betalen en we zijn ook niet bereid om voor hem alles uit de kast te halen op financieel gebied. De andere twee spelers (Sneijder en Cissé, red.) zijn meer gefocust op het voetballende gedeelte dan op het financiële plaatje.” Het lijkt echter bijzonder sterk dat de vleugelspits een fortuin gaat verdienen in het Hitachi Capital Mobility Stadion.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *