Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars momenteel bezig met daverende verrassing’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax hoopt deze zomer groot te verrassen met het openbreken van het contract van doelman Andre Onana. Nu de interesse van de Europese top voor de Kat uit Kameroen mede door de financiële gevolgen van de coronacrisis voorlopig uitblijft, ziet de directeur voetbalzaken zijn kans schoon.”

Daar voegt het medium aan toe: “Overmars heeft Onana (24) gevraagd zijn vertrekwens even in het achterhoofd te parkeren, nog een jaar bij Ajax te blijven en biedt de doelman de mogelijkheid zijn contract tot medio 2022 op te waarderen en met één jaar te verlengen. Onana heeft het voorstel dat zijn zaakwaarnemer Albert Botines van Overmars kreeg in beraad, maar vindt het – nu de transfermarkt tot begin oktober open is – te vroeg om op dit moment al te beslissen.”

Ronald de Boer is enthousiast: “Zo’n sluitpost die zo veel rust uitstraalt, pakt punten voor je. André is zó belangrijk voor Ajax… Ik reken hem op dit moment echt tot de tien beste keepers ter wereld. Maar het gaat niet eens echt alleen om de kwaliteit, ook om de ambitie die je als club uitstraalt.”

Zijn naam is gelinkt aan clubs als Chelsea, Tottenham Hotspur, FC Barcelona en Paris Saint-Germain.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.