Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen kreegt politiebescherming toegekend na grap over Akwasi

Johan Derksen heeft het flink voor zijn kiezen gehad na zijn grap over rapper Akwasi in het programma Veronica Inside. De voetbalanalist heeft namelijk politebescherming toegekend gekregen.

Derksen maakte enige tijd geleden een grap over de rapper in relatie tot zwarte piet. Nadien ontstond een complete chaos met dus zelfs politiebewaking als resultaat, maar bij WNL noemt hij dat ‘zonde van de energie’. “Als ze me willen liquideren, ik laat iedere ochtend in Grollo de hond uit”, zo laat hij weten.

Eerder kreeg Derksen ook al beveiliging naar aanleiding van zijn uitspraken over Feyenoorder Orkun Kökcü en zijn keuze voor Turkije. Toen liet hij zich in soortgelijke bewoordingen uit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.