Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen: ‘Samenwerking met Wilfred Genee is definitief voorbij’

Volgens Johan Derksen is er geen weg meer terug. De structuur van het oude Veronica Inside keert niet meer terug. Derksen en René van der Gijp hebben Talpa geadviseerd om Wilfred Genee te laten vallen als presentator.

Het duo hoopt dat Hélène Hendriks het stokje wil overnemen. “Ik ga er niet meer zeggen met Wilfred Genee, dat is 100% zeker”, zo laat de voetbalanalist weten aan WNL. “Dit programma is door Wilfred Genée opgeblazen. Als we er nog met hem zouden gaan zitten zou het karakterloos zijn, ordinair voor de poen.”

Het duo voelt zich in de rug gestoken door Genee. De presentator zou Derksen en ‘Gijp’ onvoldoende hebben geïnformeerd rond het racisme-debat en vervolgens onvoldoende steun hebben gegeven na een jarenlange samenwerking. Zij willen daarom niet meer door met Genee, in ieder geval niet in deze vorm.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.