Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jurgen Ekkelenkamp staat voor vertrek naar FC Twente’

FC Twente is flink op de Ajax-tour. Eerder werden al Kik Pierie en Danilo gehuurd van de Amsterdammers en nu willen ze ook Jurgen Ekkelenkamp halen.

“We zoeken ook nog een ‘tien’ die doelpunten maakt”, zegt technisch directeur Jan Streuer tegen RTV Oost. Volgens dat medium is Ekkelenkamp voor die plek in beeld. “We hebben vier opties”, zegt Streuer. De directeur doet er alles aan om de ploeg te versterken. Ook Gijs Smal werd al vastgelegd en daar blijft het niet bij.

“We willen gewoon niet weer in de problemen komen. Dat mag niet. In september moet er een goede selectie staan en vanaf dat moment kunnen we gaan bouwen”, aldus Streuer. Hij geeft toe dat er ook gesproken is met de begeerde Eljero Elia. “We hebben met Elia gesproken. Het is echter afwachten wat hij gaat doen.” Maandag werd bekend dat ook FC Groningen flirt met de buitenspeler die uit zijn contract loopt bij Istanbul Basaksehir.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.