Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wilfred Genee dwingt Veronica Inside tot één uitkomst’

De racisme-uitzending van Veronica Inside die werd geleid door Wilfred Genee lijkt hem nu echt de kop te gaan kosten. De presentator wilde in de uitzending Johan Derksen terchtwijzen over zijn grap over rapper Akwasi maar dit gedrag komt hem nu duur te staan.

In de AD Mediapocast vertelt tv-recescent Angela de Jong: “Ik denk niet dat het een kwestie van vrede stichten is, want de hele geloofwaardigheid is weg. We hebben niet alleen die aflevering gehad waarin Wilfred opeens zijn eigen collega’s voor schut zette, maar we hebben daarna ook weer de Gordon-rel gehad, waarbij duidelijk werd dat het niet over hem mocht gaan in zijn programma en dat hij daarvoor gebogen heeft.”

De VI-mannen hadden graag de grootste lol om de mediawereld, maar nu lijkt Genee zelf het hoofdpersonage te worden. De Jong: “Hoe wil je dan ooit nog aan die tafel met die drie mannen een beslissing van een andere zender of andere ster belachelijk gaan maken, terwijl je zelf ook aan alle kanten monddood gemaakt wordt door je baas of buigt voor een boycotactie? Ik zie die drie mannen niet meer geloofwaardig VI maken in zijn oude vorm.”

“De enige oplossing om te kijken of een zelfde soort programma gecreëerd kan worden met een andere presentator”, luidt haar conclusie dan ook. Derksen liet afgelopen zaterdag al weten dat hij samen met René van der Gijp een verzoek aan Talpa heeft gedaan om Hélène Hendriks naar voren te schuiven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.