Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Oud-Feyenoorder Terence Kongolo terug naar de Eredivisie’

Het zou goed kunnen dat Terence Kongolo deze zomer gaat terugkeren in de Eredivisie. AZ wil de 26-jarige verdediger namelijk overnemen van Huddersfield Town.

Door een zware voetblessure speelde Kongolo alleen het FA Cup-duel met Manchester City op 26 januari. De verdediger is nog herstellende van die blessure. Het Algemeen Dagblad schrijft niettemin dat AZ hem graag voor een seizoen wil huren.

Het AD schrijft: “Voor AZ kan Kongolo op veel posities uit de voeten in de defensie. Als linker centrale verdediger kan hij de opvolger worden van de vertrokken Stijn Wuytens. Trainer Arne Slot sprak al uit dat hij zijn selectie graag op die positie zou willen versterken.”

Trainer Arne Slot liet eerder op het clubkanaal weten: “Alleen Stijn Wuytens is vertrokken. Voor hem willen we nog iemand halen, al hebben we ook aangetoond dat we het met deze selectie goed kunnen opvangen. Dus als we iemand halen, moet dat wel echt een versterking zijn. We zijn heel tevreden met de jongens die we nu hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.