Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Maximiliano Romero heeft grote kans om basisspeler te worden bij PSV’

De nieuwe PSV-trainer Roger Schmidt lijkt te gaan kiezen voor een tweespitsensysteem. En volgens clubwatcher Marco Timmer heeft de Argentijnse spits Maximiliano Romero dan een grote kans om basisspeler te worden.

“Romero was ongelofelijk afgetraind”, stelt de journalist van weekblad Voetbal International na de eerste training van PSV. “Ik zag hem gisteren en ik heb hem eerder meegemaakt, maar daar zit wel vijf à zes kilo of meer tussen. Hij heeft een goede periode gehad in Argentinië…”

“In Orlando op trainingskamp, voordat hij geblesseerd raakte, was alles raak. Met links, met rechts, met het hoofd, heel goed positie kiezen, dat gevoel heeft hij gewoon”, verwijst Timmer naar zijn beginperiode. “Als je dan nu zo afgetraind en fit bent en je kent het tweespitsensysteem, dan lijkt hij me kandidaat om te starten en misschien wel kan verrassen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.