Voetbal4u.com

Eredivisie Natacha Harlequin haalt hard uit naar heren van VI: ‘stelletje wijven’

Natacha Harlequin was gast bij de voorlopig laatste uitzending van Veronica Inside van 22 juni. Ze was in de studio om het thema racisme te bespreken. In gesprek met Villamedia laat zij zich nu uit over het veelbesproken VI-trio.

“Ik had er rekening mee gehouden dat ik juist een bak ellende over me heen zou krijgen”, vertelt de strafrechtadvocaat. “Maar de reacties waren overwegend positief. Ik ben verre van naïef, maar toch begrijp ik niet goed hoe zo’n mediahype werkt. Ik heb gewoon een gesprek gevoerd. Onvoorbereid, want ze bereiden nooit iets voor bij Veronica Inside. Ik wilde laten zien dat je rustig over dit onderwerp kunt praten en dat is gelukt.”

Harlequin sluit af met een harde sneer naar de heren Johan Derksen, René van der Gijp en presentator Wilfred Genee. “Alleen begrijp ik niet dat die discussie over dat programma maar doorgaat. Die mannen van VI zijn net een stelletje wijven. Ga gewoon bij elkaar zitten en beslis of je doorgaat of niet, zou mijn idee zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.