Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax én PSV krijgen Alireza Jahanbakhsh-boodschap

Graham Potter de trainer van Brighton heeft bevestigt dat Alireza Jahanbakhsh vermoedelijk gaat vertrekken bij de club. Dit is nieuws voor zowel Ajax als PSV, die de aanvaller op de korrel hebben.

De buitenspeler doet namelijk voor spek en bonen mee in de Premier League, hij komt vrijwel nóóit in actie voor de Seagulls. In gesprek met Brighton & Hove Independent vertelt Potter: “Hij is gefrustreerd en dat begrijp ik, omdat hij graag wil spelen.”

De coach vervolgt: “Het is een fantastische jongen, ook wij hebben een klik en hij geeft altijd honderd procent. Maar hij is zoals iedere voetballer: hij wil meer spelen. We moeten nadenken wat het beste is voor hem en voor de club.”

In de zomer van 2018 weekte Brighton Jahanbakhsh los bij AZ voor 19 miljoen euro met daarbovenop nog een hele hoop bonussen. Vermoedelijk kan de club dit bedrag echter nóóit terugverdienen. Ajax en PSV spitsen de oren ongetwijfeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.