Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars sluit nieuwe deals met spelers met Ajax-DNA’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax bereikte onlangs een akkoord met de spelers Naci Ünüvar en Devyne Rensch. Daarmee is de klus voor Ajax-directeur Marc Overmars nog niet ten einde.

In gesprek met Ajax TV vertelt de oud-international: “Voor Ajax is dit heel belangrijk en voor mij is dat natuurlijk ook prettig. We zijn met een aantal spelers in gesprek en ik denk dat de komende tijd meerderen zullen volgen.”

“Ik ben zeker blij, dit zijn jongens die het Ajax-DNA hebben”, vervolgt Overmars. “Deze jongens zitten al lang bij de club en hebben zeker het talent om Ajax 1 te halen. (…) Zoals ik al zei komt er nog een groepje spelers aan en ik ben ben heel positief gestemd over het talent dat eraan komt. Niet elk talent gaat het redden, maar er zitten spelers in de jeugd die wij gezamenlijk naar Ajax 1 moeten brengen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.