Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord en PSV strijden om dezelfde groeibriljant’

Zowel Feyenoord als PSV hebben dezelfde speler op het oog. Het gaat om Gianluca Busio die in de MLS speelt voor Kansas City. De club is inmiddels naar buiten getreden met een statement over zijn toekomst.

Coach en sportief directeur Peter Vermes werd na de 2-0 zege op Real Salt Lake City geconfronteerd met de toenemende interesse. “Ik zou veel zorgen hebben als dit iemand anders zou zijn geweest, maar ik heb veel gesprekken met Busio gevoerd over dit onderwerp. Voor mijn gevoel kan hij dit aan”, zo citeert The Blue Testament.

“Het gaat om het juiste moment”, aldus Vermes. “Ik ben vanaf het begin dat hij tekende met hem in gesprek en het is ons doel om in gesprek te blijven met hem, zijn ouders en zijn familie. Het laatste wat we willen is er een financiële kwestie van maken, dat gaat niet gebeuren.”

Vermes vervolgt: “Busio is een product van onze club en we gaan er alles aan doen om hem hier de rest van zijn carrière te houden. Maar als hij op een zeker moment besluit om verder te kijken, dan gaan we zorgen voor de juiste setting. We gaan in dat geval de beste beslissing voor Busio zoeken.”

In 2019 verklaarde Busio in de toekomst al in Europa te willen spelen. Zijn contract loopt eind december af, maar heeft opties tot eind 2022.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.