Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat deze zomer winkelen met lege portemonnee’

Feyenoord is deze zomer aangewezen op het aantrekken van transfervrije spelers of het halen van huurspelers. Volgens het AD is de portemonnee namelijk leeg.

Ook wil Feyenoord het risico niet nemen door nu te investeren in kwaliteitsspelers. De verwachtingen blijven onverminderd hoog: blijven jagen op Ajax en AZ.

Volgens het AD sprak technisch directeur Frank Arnesen niet lang geleden met de Vrienden van Feyenoord, om af te tasten of er nog enige flexibiliteit zit in de budgetten. Als aandeelhouder dienen de Vrienden van Feyenoord hiervoor geraadpleegd te worden. ‘De uitkomst was duidelijk en ontnuchterend’, aldus de ochtendkrant. ‘De Deen dient zich toch echt aan de budgetten te houden en dus is het vissen in een vijver met transfervrije spelers of huurlingen.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.