Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Argentijnse topper wil graag voor Ajax spelen’

Ajax heeft een oogje op de Argentijnse speler Fausto Vera. En de middenvelder zelf ziet een overstap ook wel zitten. In gesprek met Crack Deportivo reageert Vera: “Ik focus mij op Argentinos Juniors en als er een aanbieding komt uit het buitenland, zal ik samen met mijn familie de best mogelijk beslissing proberen te nemen voor mijn toekomst.”

“Ik denk dat elke speler in Argentinië droomt van de stap naar Europa. Ik ben gelukkig hier, voel mij op mijn plek, maar als er een aanbod komt dat goed is voor zowel de club als voor mij, dan zal ik daar over nadenken.” Vera ligt nog één jaar onder contract bij Argentinos, maar Ajax lonkt dus. De vraagprijs zou ongeveer 7 miljoen euro zijn.

“Ja, er zijn geruchten rond meerdere clubs in Europa. Ajax is een prachtige club. Het zou voor mij een droom zijn om voor zo’n club te spelen. Ik wacht rustig af. (…) Ik kijk verder dan het economische aspect, ik denk aan het voetbal en mijn toekomst. Ik ben een speler die beter speelt als hij zich belangrijk voelt. En een club in een Europese competitie, die Europa League of Champions League speelt, is een goede optie”, aldus de 20-jarige jeugdinternational tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.