Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoorder Jens Toornstra in coronarisicogroep

Jens Toornstra wil koste wat het kost een coronabesmetting voorkomen omdat hij in de risicogroep behoort. De middenvelder van Feyenoord kampt namelijk met astma.

In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt hij: “In die zin behoor ik een beetje tot de risicogroep.” Toch is het ook weer niet zo dat hij nu als een monnik leeft: “Het is best wel moeilijk om daar altijd mee bezig te zijn. Ik zit ook wel eens in een restaurant. Niet dat ik het opzoek – want er zijn natuurlijk maatregelen – maar het is niet dat ik de hele dag in mijn huis zit.”

Sterker nog, Toornstra had juist heel erg veel zin in de eerste Feyenoord-groepstraining van gisteren: “Ik heb in de vakantie gemerkt dat iedereen heel graag weer wilde beginnen en ook voor zichzelf bezig is geweest. En ik heb het idee dat we echt fit weer kunnen beginnen. Met de reeks die we vorig seizoen hebben neergezet, kan het best een mooi seizoen worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.