Voetbal4u.com

Eredivisie PSV neemt middenvelder over van KRC Genk

PSV heeft zich versterkt met de negentienjarige middenvelder Ismael Saibari Ben El Basra. Dit melden de Eindhovenaren op hun digitale huis. Hij komt over van het Belgische KRC Genk.

De Eredivisie-topclub schrijft op zijn website: “PSV heeft middenvelder Ismael Saibari Ben El Basra (19) gecontracteerd. De geboren Spanjaard komt over van KRC Genk en tekende dinsdagmiddag een contract tot de zomer van 2023. Saibari sluit aan bij de selectie van Jong PSV.”

Saibari, geboren in Spanje maar een kind van Marokkaanse ouders, reageert: “Ik kan niet wachten om mijn teamgenoten te leren kennen. Voor mij is PSV de juiste stap. PSV is één van de grootste clubs van Nederland. Ze zijn daarnaast internationaal ook heel bekend. Bij PSV heb je als jeugdspeler de kans om door te groeien en dat is heel belangrijk voor een jonge speler als ik.”

Het talent gaat in de Keuken Kampioen Divisie spelen: “Ik ken al een aantal spelers die in de Keuken Kampioen Divisie hebben gespeeld. Het is een goede competitie om door te groeien. De uiteindelijke stap is om PSV 1 te halen en te spelen in de Eredivisie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.