Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ajax krijgt groot nieuws over toekomst Luis Suárez

Luis Suarez heeft in het verleden aangegeven graag zijn carriere te willen afsluiten bij Ajax maar mogelijk komt het daar helemaal niet. Zijn club Barcelona zou namelijk een aanbieding hebben ontvangen uit de MLS.

El Mundo Deportivo schrijft op woensdag dat Inter Miami, de club van David Beckham, alleszins serieus in de markt is voor de 33-jarige spits. Het is bepaald niet uitgesloten dat de Catalanen groen licht geven voor zijn vertrek, aangezien dit misschien wel de laatste kans is om nog te cashen voor Suárez. De goalgetter heeft immers nog maar een contract tot medio 2021 in Camp Nou.

Nicolás Lodeiro, die in de Johan Cruijff ArenA samenspeelde met Suárez, liet vorige week weten dat zijn landgenoot en vriend wel wat voelt voor een verhuizing naar de Verenigde Staten: “Deze competitie kan hem wel bekoren. Hij vraagt me er voortdurend naar. Ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.