Voetbal4u.com

‘Fortuna en PEC Zwolle hopen Gotze te kunnen inlijven’

Fortuna Sittard en PEC Zwole hopen zich deze zomer te versterken met Felix Gotze. Hij is het jongere broertje van de bekende Mario Gotze. Dit weet het medium Kicker te melden.

Hij is momenteel actief bij FC Augsburg, maar komt daar door een zware heupblessure weinig aan spelen toe. Om Götze toch speelminuten op te laten doen, zou FC Augsburg aan een verhuur van de voetballer denken. Daar hopen Fortuna Sittard en PEC Zwolle op in te springen.

Naar verluidt zijn de twee Nederlandse clubs niet de enigen die geïnteresseerd zijn in Götze, ook in de tweede Bundesliga zouden clubs Götze graag willen verwelkomen. Zo zou Jahn Regensburg eveneens hengelen naar de handtekening van ‘het broertje van’.

De 28-jarige Mario Götze zit sinds kort zonder club, aangezien hij zijn aflopende contract bij Borussia Dortmund niet verlengde. De oud-voetballer van Bayern München heeft nog geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomstige club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *