Voetbal4u.com

Eredivisie PSV haalt miljoenen binnen met deze sponsordeal

PSV heeft een deal bereikt met TOTO over een sponsorschap dat de club miljoenen zal gaan opleveren. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. De aanbieder van sportweddenschappen staat vrijdag zelfs voor het eerst op de mouw tijdens een vriendschappelijk duel.

De Eindhovenaren zijn zeer content met de nieuwe sponsor. “Na een jaar onderhandelen wordt het bedrijf een van de belangrijkste partners van de club en komt TOTO in vriendschappelijke duels en bekerwedstrijden zelfs op het shirt (de mouw) van PSV te staan”, stelt de ochtendkrant.

“De komende vijf jaar strijkt de club daardoor naar schatting een extra bedrag van in totaal tussen de vijf en zes miljoen euro op, al doen de partijen zelf geen mededelingen over de hoeveelheid geld. Het contract loopt overigens drie seizoenen, met een optie om de samenwerking nog twee jaar te verlengen.”

TOTO komt echter niet in het rijtje van merken waarmee PSV een zogenoemde Brainsport-samenwerking mee heeft. “Maar de partners uit die constructie (VDL, ASML, High Tech Campus, Bavaria, Philips en Jumbo) hebben wel unaniem ingestemd met de overeenkomst tussen PSV en het bedrijf. Ook Philips blijft op de mouw van het PSV-shirt staan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.