Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi wil Nederlander als coach bij FC Barcelona’

De kans is groot dat Barcelona-trainer Quique Setién het schip zal moeten ruimen vanwege tegenvallende resultaten en de naam van Ronald Koeman is al ter sprake gekomen.

Nog voor de aanstelling van Setién werd Koeman gepolst door zijn droomclub. De bondscoach van Oranje besloot op dat moment ‘nee’ te zeggen omwille van zijn EK-droom. Barcelona denkt dat een tweede poging wél succesvol zou zijn, maar er dreigt een probleem.

Volgens Spaanse media, waaronder DiarioGol, is Lionel Messi niet gecharmeerd van Koeman. De Argentijn heeft zich laten inlichten over de Nederlander en zou niet overtuigd zijn geraakt. Zijn voorkeur gaat bovendien uit naar zijn oude teamgenoot Xavi Hernández.

Messi zou zelfs Patrick Kluivert en beloftencoach Francisco Javier García Pimienta liever als trainer zien. Mocht Barcelona luisteren naar de aanvoerder, dan lijkt Koeman dus mis te grijpen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.