Voetbal4u.com

Eredivisie ‘VI-trio niet naar gesprek met Talpa, Johan Derksen schept duidelijkheid’

De heren Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp zullen vandaag niet met Talpa om de tafel gaan zitten om de praten over de toekomst van het prgramma Veronica Inside.

“Het was wel de bedoeling”, vertelt Derksen aan RTL Boulevard. “We hebben geen gesprek. Dat gesprek is afgelast en ik ga er verder helemaal niet op in. Ik ga er niet mee in de publiciteit. Gister was iedereen er, maar ik ga er niet op terugkomen.”

De voetbalanalist verwacht ‘ongetwijfeld’ nog een gesprek, maar die zal ‘niet vandaag’ plaatsvinden. Donderdag sprak het VI-trio al met elkaar in Hotel van der Valk. “We hebben drie mensen en dat zijn drie meningen en ik kan niet namens die andere mensen praten”, aldus Derksen, die zelf duidelijk is: “Ik heb er geen zin meer in, maar wat die andere mensen doen, die moeten hun eigen beslissing nemen.”

Talpa liet eerder weten dat vrijdag het ultimatum verliep. Het idee om Genee te vervangen door Hélène Hendriks te vervangen bleek ‘geen optie’ en gezien de onvrede binnen het vaste trio lijkt het doek nu dan echt te zijn gevallen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.