Voetbal4u.com

Eredivisie Hélène Hendriks doorbreekt stilzwijgen over Veronica Inside-rel

Hélène Hendriks werd deze zomer ongevraagd meegezogen in de rel rondom Veronica Inside. Vandaag doorbrak zij het stilzwijgen.

Johan Derksen en René van der Gijp lieten de naam van Hendriks nadrukkelijk vallen. “Ik sta daar heel simpel en nuchter in: ik hoef er niet over na te denken als er geen concrete vraag ligt. Want ‘als’ telt natuurlijk niet”, vertelde zij in het radioprogramma De Persttribune.

Of zij in gewetensnood was gekomen door de rol van Wilfred Genee over te nemen? “Nee, helemaal niet. Ik heb wel met Wilfred koffie gedronken en hij vroeg wel wat ik daarvan vond. Dat ben ik ook eerlijk tegenover hem geweest en hij heeft daar ook zijn mening over. Maar ik denk niet dat Wilfred denkt: ‘Wat flik je me nou’.”

Hendriks noemt het VI-trio ‘heel relaxt’ en kijkt uit naar de VI-hervatting. “Het is niet zo dat zij hun mening kunnen verbergen, die zullen ze wel gewoon blijven geven. Ze zullen niet voor de lieve vrede anders gaan doen, helemaal niet. Het gaat heel spannende tv opleveren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.