Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus wil nog eens twee Ajax-spelers halen’

Afgelopen zomer maakte Matthijs de Ligt de overstap van Ajax naar Juventus. De mandekker is direct belangrijk geworden bij De Oude Dame en klaarblijkelijk smaakt dit voor de Italianen naar meer.

Volgens het medium Calciomercato is de landskampioen van de Serie A namelijk geïnteresseerd in de komst van maar liefst vier Ajacieden. Talent Naci Ünüvar wordt nu al een tijdje in de gaten gehouden, en ook Ryan Gravenberch staat al behoorlijk lang op de radar van Juventus.

Ook Sergiño Dest kan mogelijk de overstap maken naar de Allianz Arena en daarnaast is het een mogelijkheid dat De Oude Dame zich meldt voor de handtekening van Donny van de Beek. De rechtsback en de middenvelder kosten respectievelijk 20 tot 25 en 55 miljoen euro, waardoor er nog wel een aantal hordes zijn te nemen als Juventus zijn interesse concretiseert.

Ünüvar zou er momenteel het beste op staan bij de scouts van de nummer één van Italië, maar de jeugdinternational van Oranje heeft zijn contract in de Johan Cruijff ArenA net met een jaartje verlengd. Een verhuizing naar Turijn is vrijwel uitgesloten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.