Voetbal4u.com

Eredivisie De Kromme haalt keihard uit naar Veronica Inside

Willem van Hanegem vindt alle ophef rondom het programma Veronica Inside maar zwaar overdreven. Hij zet zo zijn vraagtekens bij de gang van zaken bij de show van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft De Kromme: “Vrijdagmorgen kreeg ik een blad met voorop een grote foto van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in mijn bus. Ik dacht: is dat een nieuw sportblad of zo? Maar toen ik nog eens beter keek, zag ik dat het mijn eigen krant was: het AD.”

Van Hanegem gaat verder: “Toen moest ik even lachen. Zo’n foto op de voorpagina van mijn krant; dat was vroeger nooit gebeurd. Misschien ligt het aan mij, maar ik begrijp niet dat het groot nieuws is als de talkshow van die mensen mogelijk gaat stoppen. Mij doet dat niets. Kijk al jaren niet meer.”

Hij sluit af: “Een paar uur later ging het programma alsnog gewoon door. Hun baas John de Mol had ingegrepen. Bij nader inzien vond ik die foto toen nog vreemder. Want deze afloop was te voorspellen en ik betwijfel of De Mol zich nu pas met de zaken heeft bemoeid. Dat de heren zo snel weer overstag zijn gegaan, verbaasde ook niet.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.