Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Transfer Nathan Aké levert Feyenoord een enorm bedrag op’

Nathan Aké zal deze zomer zeer waarschijnlijk Bournemouth gaan verruilen voor Manchester City. Mocht dit daadwerkelijk gebeuren dan deelt Feyenoord mee in de transfersom.

De Telegraaf bericht op maandagochtend: “Zodra de transfer van Nathan Aké van het gedegradeerde Bournemouth naar Manchester City volledig is afgerond, strijkt Feyenoord bijna een half miljoen euro op. Daarmee komt het totaalbedrag dat de Rotterdammers hebben geïncasseerd sinds het vertrek van de jeugdspeler, die als 16-jarige door Chelsea naar Engeland werd gelokt, op 3,5 miljoen euro.”

Dat betekent niet dat men in De Kuip de polonaise heeft ingezet: “Feyenoord zou nog altijd liever hebben gehad dat de nu 25-jarige Aké destijds voor een route zou hebben gekozen, waarbij hij net als veel andere spelers eerst in de hoofdmacht terecht was gekomen en daarna pas was getransfereerd. Net als Stefan de Vrij, Rick Karsdorp, Tonny Vilhena en andere jeugdspelers zou hij dan waarschijnlijk ook het Nederlands elftal hebben gehaald. Maar net als die spelers waarschijnlijk ook een aanzienlijk hogere transfersom hebben opgeleverd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.