Voetbal4u.com

Italië ‘Jan Vertonghen gaat miljoenen verdienen bij AS Roma’

Volgens het medium Corriere dello Sport zal Jan Vertonghen zich spoedig gaan melden in de Italiaanse Serie A. Hij zal gaan spelen voor AS Roma.

Vertonghen nam onlangs afscheid van Tottenham Hotspur, waar hij zijn aflopende contract niet verlengde. De oud-Ajacied werd al met meerdere Italiaanse clubs in verband gebracht, maar na lang onderhandelen zou de keuze op AS Roma zijn gevallen. In Stadio Olimpico ligt een tweejarig contract voor hem klaar, ter waarde van drie miljoen euro per seizoen, zo schrijft de Italiaanse sportkrant.

Zodra de laatste formaliteiten zijn afgerond zal Vertonghen worden gepresenteerd. AS Roma besloot door te pakken voor de 118-voudig Belgisch international, nadat er geen akkoord werd bereikt met Manchester United over Chris Smalling. De Engelse mandekker werd het voorbije seizoen gehuurd, maar van een definitieve transfer komt het dus niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.