Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Twente gaat voor hattrick en wil derde Ajax-speler halen’

In navolging van Kik Pierie en Danilo wil FC Twente nu ook Jurgen Ekkelenkamp op huurbasis van Ajax overnemen. TC/Tubantia schrijft op dinsdagochtend:

“Voor het aanvalsspel zoekt FC Twente nog wel een offensieve middenvelder. Jurgen Ekkelenkamp is voor FC Twente de droomkandidaat, maar de club is daarbij afhankelijk van de ontwikkelingen bij Ajax. Pas later in de voorbereiding wordt duidelijk wat het perspectief is voor Ekkelenkamp dit seizoen in Amsterdam.”

De transfer van Danilo naar Twente is nog altijd niet helemaal rond. Verslaggever Leon ten Voorde kwam gisteren met een update: “De van Ajax gehuurde speler wacht op zijn nieuwe werkvergunning. De deal tussen FC Twente en Ajax werd twee weken geleden al rondgemaakt, maar Danilo is nog altijd in Amsterdam. De regels schrijven voor dat een buitenlander bij verandering van werkgever een nieuwe vergunning moet aanvragen. De bal ligt al weken bij de Braziliaanse autoriteiten. FC Twente hoopte dat Danilo nog deze week kan aansluiten op het trainingskamp in De Lutte.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.