Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Cristiano Ronaldo had zonder corona nu voor PSG gespeeld’

Wanneer het coronavirus er niet was geweest dan had Cristiano Ronaldo waarschijnlijk een transfer gemaakt naar Paris Saint-Germain. Dit weet het medium France Football te melden.

In de maand oktober van het afgelopen kalenderjaar nam De Oude Dame het op tegen Lokomotiv Moskou in de Champions League. De Italiaanse grootmacht won met 2-1, maar dat ging met veel pijn en moeite en na het laatste fluitsignaal was Ronaldo niet te genieten. Het bovengenoemde medium weet dat de Portugees op dat moment serieus na ging denken over een transfer naar het Parc des Princes.

De Portugese superster zou zichzelf wel hebben zien samenspelen met Neymar en Kylian Mbappé in Parijs, maar dit voorjaar brak het coronavirus uit en dat gooide roet in het eten. Volgens ‘naasten’ van Ronaldo was het anders zeer waarschijnlijk geweest dat de aanvaller daadwerkelijk een transfer naar Paris Saint-Germain had gemaakt.

In het voorbije seizoen was Ronaldo goed voor liefst 31 competitiedoelpunten. Hij moest de topscorerstitel echter aan Ciro Immobile van SS Lazio laten, die er 36 maakte.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.