Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat binnen 24 uur iedereen testen binnen de club’

Mark Koevermans de directeur van Feyenoord is geschrokken van het hoge aantal coronagevallen bij Ajax en wil daarom iedereen binnen de club snel gaan testen. Volgens de Telegraaf zal dit binnen 24 uur gaan plaatsvinden.

“Die testen stonden al gepland voor de hele trainersstaf, de spelers en overige begeleiding, die veel in contact komt met de groep”, stelt Koevermans. “Straks – in elk geval vanaf twee weken voor de start van de competitie – zal dit conform het protocol van de KNVB structureel en pro-actief bij de net genoemde groep het geval zijn. De intensiteit gaat daarmee omhoog, maar dat zat dus al in de planning.”

Koevermans benadrukt dat Feyenoord de afgelopen maanden al uitstekende maatregelen heeft genomen. “Tot deze week hebben we in overleg met clubarts Casper van Eijck alleen getest als iemand lichte klachten vertoonde, zoals bijvoorbeeld verkoudheidsverschijnselen. Dit vooral omdat uitslagen slechts kortstondig zekerheid geven. Je kunt nu eenmaal vandaag negatief worden getest, maar morgen ergens corona oplopen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.