Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV zet in op komst van Yvon Mvogo’

Roger Schmidt de nieuwe trainer van PSV hoopt op de komst van doelman Yvon Mvogo. Hij zou volgens het medium Kicker de nieuwe eerste doelman moeten gaan worden bij de Eindhovenaren.

Assistent-trainer Lars Kornetka werkte afgelopen twee seizoenen bij RB Leipzig en kent daarom Mvogo goed. De in Kameroen geboren keeper heeft twee interlands voor Zwitserland gespeeld en behoort ook vast tot de selectie van de nationale ploeg.

RB Leipzig zou 5 miljoen euro willen voor Mvogo, hetzelfde bedrag als dat ze in 2017 voor hem betaald hebben. Volgens Kicker is het echter niet realistisch dat er zoveel betaald zal worden voor de doelman die nog een contract heeft voor één seizoen. Het zou echter niet uitgesloten zijn dat hij in Leipzig een nieuw contract gaat tekenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.