Voetbal4u.com

Eredivisie Reda Kharchouch: “Misschien speel ik straks wel bij Barcelona”

Reda Kharchouch maakte deze zomer de overstap van Telstar naar Sparta. De aanvallr voelt zich verantwoordelijk voor de kwetsbare jongeren uit zijn wijk in Amsterdam-Oost. Dit zegt hij in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

De Spartaan benadrukt dat ook hij het niet altijd makkelijk heeft gehad. “Ook ik heb hulp nodig gehad op weg naar mijn doel. In het verleden kon ik bijvoorbeeld naar NAC, maar mijn toenmalige zaakwaarnemer belemmerde dat omdat hij er financieel niet uitkwam met die club.”

“In Hakim Slimani heb ik nu een zaakwaarnemer die er wél is voor mij”, vervolgt Kharchouch. “Hij is het type dat zijn eigen brood laat staan om mij te kunnen laten eten. Aan zo iemand heb je wat. En wie weet waar het toe leidt. Misschien speel ik straks wel bij FC Barcelona”, lacht de aanvaller.

Kharchouch noemt zich trots als hij naar de jongeren uit zijn wijk kijkt. “Er zaten best wat boefjes tussen die jongens, ik heb heus weleens ruzie met ze gemaakt om ervoor te zorgen dat het goed zou komen met ze. En nu hebben ze stuk voor stuk een fijne job, kunnen ze hun eigen scootertje betalen en juichen ze uitbundig met me mee wanneer ik uit bij De Graafschap in blessuretijd de 1-2 maak. Geloof me, op dat soort avonden ben ik supertrots.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.