Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wilfred Genee is goed voor miljoenen euro’s’

Het voetbalpraatprogramma Veronica Inside zal ook komend seizoen weer op de buis te bewonderen zijn. En dit zal zelfs gaan gebeuren in de vaste en vertrouwde opstelling. Het programma leek te stoppen vanwege onenigheid tussen de heren maar zenderbaas John de Mol besloot anders.

De website Bekendeburen schrijft: “Genee heeft drie bedrijven, die alle drie op zijn huisadres in Soest zijn gevestigd: Day 360 B.V., Vullen of Voeden en Genee MP B.V. Doelstelling van het eerste bedrijf is: het verlenen van adviezen op het gebied van marketing en communicatie. Het verlenen van adviezen op het gebied van voeding. Het eigen vermogen bedraagt 120.000 euro, terwijl dat in 2017 nog maar ruim 16.000 euro bedroeg. Een mooie groei dus.”

Met ‘Vullen of Voeden’ timmert Genee met zijn vrouw eveneens aan de weg. “Het eigen vermogen bedraagt bijna 203.000 euro en op de bank stond, volgens de cijfers van de Kamer van Koophandel, een bedrag van iets minder dan 213.500 euro. Niet slecht. Maar de grootste knaller is toch wel Wilfred’s bedrijf ‘Genee MP B.V’. (…) Het eigen vermogen bedraagt 1,5 miljoen euro en er staat ook nog eens een vette ton euro op de bank (in 2018, red.).”

Bekendeburen vervolgt: “Wilfred is ook eigenaar van een luxe woonboerderij in het Utrechtse Soest, dat hij in 2006 kocht voor de prijs van 1.185.000 euro en waar hij een hypotheek op liet vestigen van 1,2 miljoen euro. Op de boerderij rust vandaag de dag zeker een overwaarde van meer dan tonnen euro’s. Verder bezit hij nog twee appartementen in Amsterdam, waarvan hij er 1 verhuurt voor 1295 euro per maand.” Al met al zou Genee goed zijn voor minstens 2,5 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.