Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars troeft grootmachten af met belangrijke krabbels’

Het lukte Marc Overmars onlangs om het grote talent Naci Unuvar langer voor de club te behouden. En in navolging van hem lijken er nog meer grote talenten te gaan bijtekenen. Dit weet Voetbal International te melden.

Het weekblad schrijft: “Als het aan Ajax ligt, volgen spoedig de handtekeningen van Brian Brobbey, Sontje Hansen, Kenneth Taylor en de broers Jurriën en Quinten Timber. Talenten die al langere tijd spelen in de jeugdopleiding, nadrukkelijk op de deur kloppen van de hoofdmacht en ook in de vertegenwoordigende jeugdteams van Oranje indruk maken. Gevolg is veel aandacht van buitenlandse topclubs.”

“Alleen spiegelt Ajax een duidelijk traject voor, gebaseerd op de succesvolle route van spelers als Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt richting de top. Eerst de beste worden van Jong Ajax, veel vlieguren maken en dan komt de kans vanzelf. De besprekingen met dit vijftal lopen momenteel, waarbij de verwachting is dat een deel van hen in de komende periode het voorbeeld van Ünüvar zal volgen en bijtekent”, aldus VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.