Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax meldt zich bij Spurs voor Ryan Sessegnon (20)’

Ajax wil proberen om deze zomer de vleugelspeler Ryan Sessegnon te huren van Tottenham Hotspur. Dit weet het Engelse medium The Telegraph te melden.

Sessegnon wordt in Engeland beschouwd als groot talent. Spurs nam hem een jaar geleden voor 27 miljoen euro over van Fulham, maar afgelopen seizoen kwam hij tot slechts zes Premier League-optredens. Na de hervatting kwam de jeugdinternational geen enkel duel in actie.

Mourinho en Tottenham geloven heilig in een mooie toekomst voor Sessegnon. Eventueel is hij ook inzetbaar als linksback. Op die positie is bij Tottenham de spoeling op dit moment dun. Sessegnon hoort op korte termijn wat de plannen voor komend seizoen zijn. Ajax hoopt dat hij in aanmerking komt voor een verhuur, zo klinkt het in Engeland. Tevens zou het gepromoveerde Fulham Sessegnon willen verleiden tot een terugkeer naar Craven Cottage.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.