Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt na tien maanden eindelijk onder het mes

Matthijs de Ligt werd gisteren met Juventus uitgeschakeld in de Champions League. Het Olympique Lyon van Memphis Depay bleek een maatje te groot te zijn. Nu concentreert de mandekker zich op een operatie aan zijn pijnlijke schouder.

De verdediger kampt al sinds november vorig jaar met een schouderblessure en de laatste weken ging het van kwaad tot erger. De Oranje-international kon vrijdagavond niet voorkomen dat Juventus in de achtste finales van de Champions League strandde, maar het biedt wel de gelegenheid om onder het mes te gaan.

De Ligt schreeuwde het de voorbije weken regelmatig uit van de pijn tijdens wedstrijden en na afloop werd het gewricht meteen ingepakt met ijs. Ondanks dat zijn schouder al meerdere keren uit de kom is gegaan, bleef de twintigjarige Nederlander in het merendeel van de wedstrijden van Juventus in de Serie A een zekerheidje voor trainer Maurizio Sarri.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.