Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo weg bij Juventus en werkt aan transfer’

Op het tweede jaar op rij is Juventus vroegtijdig uitgeschakeld in de Champions League. Iets wat de Portugese superster Cristiano Ronaldo niet lekker kan zitten.

Hij zou eerder dit seizoen al hebben nagedacht over een transfer naar Paris Saint-Germain. Voor Juventus-voorzitter Andrea Agnelli was dat aanleiding om toe te zeggen dat de steraanvaller blijft, maar volgens Foot Mercato is er al overleg geweest tussen PSG-directeur Leonardo en zaakwaarnemer Jorge Mendes.

PSG en Mendes zullen elkaar komende week opnieuw treffen in Lissabon, waar zonder Ronaldo de Champions League uitgespeeld zal worden. De 35-jarige aanvaller moet de komende tijd beslissen of hij zijn in 2022 aflopende contract met Juventus nog gaat uitdienen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.