Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Rick Karsdorp onderweg naar het Turkse Besiktas’

Als we het Turkse medium Sabah mogen geloven dan is Rick Karsdorp onderweg naar Besiktas. Hij werd vorig seizoen nog uitgeleend aan Feyenoord.

De 25-jarige rechtsback werd nog wel gelinkt aan een langer verblijf in De Kuip, maar mede vanwege de financiële situatie besloot technisch directeur Frank Arnesen niet door te pakken. Ondertussen lijkt AS Roma zijn hoop definitief te verpesten door zich in de strijd om Ajax-back Noussair Mazraoui te mengen.

Karsdorp mag dus uitkijken naar een andere club. Het Turkse medium stelt dat de onderhandelingen over een transfer naar Besiktas al zijn gestart. Die club zoekt een nieuwe rechtsback door het vertrek van Gökhan Gönül naar het rivaliserende Fenerbahçe.

Besiktas rekent hierbij op Erdal Torunogullari, die een Nederlandse achtergrond heeft. Hij moet Karsdorp hoogstpersoonlijk naar Istanbul proberen te loodsen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.