Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arsenal doet openingsbod van 30 miljoen voor Quincy Promes’

Ajax moet vrezen voor een zomers vertrek van sterkhouder Quincy Promes. Arsenal wil hem namelijk graag aan haar selectie gaan toevoegen.

Door de coronacrisis kunnen de Londenaren deze zomer niet met miljoenen smijten, maar in het Emirates Stadium denkt men dat de handtekening van Promes relatief goedkoop te bemachtigen is. De FA Cup-winnaar van het voorbije seizoen zou in ieder geval een openingsbod voorbereiden van een kleine 30 miljoen euro.

Promes transfereerde een jaartje geleden voor 15,7 miljoen euro van Sevilla naar Ajax, waar hij een contract tot medio 2024 ondertekende. Het is echter niet uitgesloten dat de 28-jarige buitenspeler nog één keer voor zijn kans wil gaan in een absolute topcompetitie…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.