Voetbal4u.com

Engeland Mesut Ozil: ‘Ik blijf tot de laatste dag van m’n contract’

Mesut Ozil heeft geen enkele intentie om Arsenal deze zomer te gaan verlaten. De spelmaker ligt nog tot 2021 vast bij de Londenaren en wil zijn contract uitdienen.

“Mijn positie is duidelijk. Ik blijf hier tot de laatste dag van mijn contract en geef alles wat ik heb voor deze club”, laat Özil weten in een uitgebreid interview met The Athletic. Sinds maart kwam hij geen enkele keer in actie voor Arsenal. “Dit soort situaties zullen mij nooit breken, het maakt me alleen maar sterker. Ik heb in het verleden bewezen dat hij mezelf in het team kan knokken en dat zal ik weer doen.”

Het contract van Özil loopt nog één jaar door. Hij laat zich echter niet wegjagen door het gebrek aan speelminuten onder manager Mikel Arteta. “Ik bepaal wanneer ik vertrek, niet andere mensen. Ik heb niet voor twee of drie jaar getekend. Het zijn vier seizoenen en dat moeten mensen respecteren. Het is niet makkelijk, dat ziet iedereen, maar ik hou van Arsenal. Londen is mijn thuis. Ik zal nooit opgeven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.